vioollessen

Plezier in muziek staat bovenaan!

Het belangrijkste binnen mijn lessen vind ik het plezier in het muziek maken. Aan de hand van leuke vioolmuziek leer ik mijn leerlingen op een ontspannen manier en met een goede vioolhouding mooi viool spelen.

Binnen de lessen werken we aan techniek, noten lezen en geef ik ritme- en gehoortraining. Ook komt de theoretische kennis aan bod.

Ik begeleid de leerlingen veel op mijn viool, zodat er binnen de les meteen een muzikale interactie ontstaat tussen leerling en mij.

 

Doelgroep

Ik geef vioolles aan kinderen vanaf 5 jaar, maar ook aan gevorderden en volwassen.

Voor de kleinsten bestaat de les uit een spelenderwijs programma, we zingen veel liedjes, we klappen ritmes en ik leer de kinderen de beginselen van het notenschrift op een speelse manier.

 

Aanbod

Voor het eerste jaar bied ik jonge kinderen de mogelijkheid om in duo’s les te krijgen. Op deze manier kunnen ze samen met een vriendje of vriendinnetje tegen lagere kosten ontdekken of vioolspelen iets is dat bij ze past.

Verder geef ik les aan kinderen en volwassen die willen beginnen met vioolspelen of al ergens eerder les hebben gehad. Een proefles is gratis. Neem daarvoor gerust contact met mij op.

 

Orkesten

Veel van mijn leerlingen gaan als ze een bepaald niveau hebben bereikt in samenspeelgroepjes of in orkesten spelen. Dit, om het samenspelen te leren op een hoog niveau en ook het plezier te ontdekken in het samen musiceren. Binnen de Muzehof is hier de mogelijkheid toe.

 

Concerten

Twee keer per jaar organiseer ik een leerlingenconcert. De leerlingen worden tijdens deze concerten begeleid door een pianist of door mij op de viool. Op deze manier wennen de leerlingen aan het optreden voor publiek.

 

Vioolhuur

Een viool kun je huren bij vioolbouwer Michael van Berkum.

Waterstraat 16 in Zutphen

 

<

© 2019 Lizelore Molier

06 55 687 487

 

Foto's zwart/wit: © Erna Kuik

Foto's kleur: © Tamar Verkaik